ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ 

Από το 1986 έως και σήμερα, η εταιρία ΕΥΓΕ Α.Ε., συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στην παραγωγή παραδοσιακών σαλατών για τον εφοδιασμό S/M, ξενοδοχειακών μονάδων, εστιατορίων, catering και χώρων μαζικής εστίασης.

Με προτεραιότητα και μόνο την ποιότητα, είμαστε πολύτιμοι συνεργάτες κάθε επαγγελματία, εξασφαλίζοντας την καλύτερη τιμή. Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων (σαλάτες, τυροκομικά, αλίπαστα, κονσέρβες, γλυκά), καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες όλων.

Η ΕΥΓΕ Α.Ε. είναι από τις πρώτες εταιρίες που πιστοποιήθηκε από την TUV Hellas En ISO 22000:2005 και εξακολουθεί να εφαρμόζει όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Διασφαλίζει δε την ποιότητα των προϊόντων της με καθημερινούς ελέγχους που πραγματοποιεί στο χημείο που διαθέτει, αλλά και σε εξερετικό συνεργάτη πιστοποιημένο από τον ΕΣΥΔ.

 

 Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ 

Σε μια υπερσύγχρονη έκταση 18.000 m2, εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες και λειτουργικές μονάδες παραγωγής, τυποποίησης και αποθήκευσης, έναν άρτιο στόλο από φορτηγά - ψυγεία για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων, και με ένα συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό, η ΕΥΓΕ Α.Ε. εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση των συνεργατών της, σε Ελλάδα και εξωτερικό (Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ην. Βασίλειο).

 

 ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ 

Η διεύθυνση και το προσωπικό, με γνώμονα την υπευθυνότητα και την ενημέρωση από τους πρωτοπόρους του είδους, διασφαλίζουν και επισφραγίζουν την αξιοπιστία του ονόματος "ΕΥΓΕ", ανταποκρινόμενη στις ξεχωριστές ανάγκες των συνεργατών της. Με βασική προϋπόθεση την διασφάλιση ποιότητας η επιχείρηση παρέχει συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό της με σεμινάρια από ειδικά καταρτιζόμενο εκπαιδευτή.

 

 ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ 

Στόχος της εταιρίας μας είναι η διατήρηση της ποιότητας και η σταθερότητα του προϊόντος, καθώς και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας. Για τους παραπάνω λόγους, αφουγκραζόμαστε και σεβόμαστε τις απαιτήσεις της εποχής και συμβαδίζουμε μαζί τους με νέα ποιοτικά σταθερά προϊόντα.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε, εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Κάθε σχόλιό σας θα μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι!

Τ: 23310097032, 2102400096

E: evge@otenet.gr, evgesalads@gmail.com


Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τη λέξη που βλέπετε στην εικόνα
refresh

© evge-salads.gr 2022. All rights reserved. Powered by D-Spot Advertising